fbpx
✓ Altid bæredygtig
✓ Designet og lavet i Danmark
✓ Levering til alle lande for kun 9 EUR!
✓ 14 dags returret
  • DA
  • EN

Adresse

Anelystparken 33c
DK-8381 Tilst

E-Mail Adresse

info@nordenstjerne.com

Telefon nummer

Social

Girl in a jacket

»Vores løfte til dig«

✓ Altid bæredygtigt

Hos Nordenstjerne, går vi op i hvordan vores produkter bliver til. Derfor benytter vi os udelukkende af deadstock og ECONYL®. Derudover håndplukker vi de bedste kvaliteter, for en længere holdbarhed. Du kan derfor regne med at vores produkter altid er luksuriøse, kvalitetsprodukter, udelukkende af bæredygtige materialer.

✓ Produceret i Danmark

Danmark har en lang og stolt tradition indenfor mode og design, derfor har vi truffet et valg om udelukkende at producere vores tøj i Danmark. De fleste af vores syersker er udfordret i livet, på forskellige måder, som gør at de ikke har mulighed for at arbejde fuld tid. Det er vigtigt for os at bidrage til at give dem et mere indholdsrigt liv og hjælpe dem med at stå stærkt i deres situation på trods af deres udfordringer.

✓ Vi sender til hele verden

Du kan vælge at få din ordre tilsendt, med eller uden hjemmelevering. Du vil altid modtage et Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke – hele vejen fra os til dig.

 

✓ 14 dages returret

Selvom vi producerer efter antal bestillinger, har du naturligvis 14 dages returret, som starter den dag du modtager din ordre. Bemærk at du selv afholder udgiften til returnering.