fbpx
✓ Altid bæredygtig
✓ Designet og lavet i Danmark
✓ Levering til alle lande for kun 9 EUR!
✓ 14 dags returret
  • DA
  • EN

Ikke blot designere – rollemodeller!

Surf Lessons for All

Nordenstjerne står for

Ladies’ wear af højeste kvalitet

Made in Denmark – Fordi mennesker skal behandles godt
Bæredygtighed – Fordi vores klode bare er for vigtig
Tidsløse, holdbare designs – Fordi overforbrug ikke er vejen frem

Vores design

Vi bruger højkvalitets-reststof fra overskudslagre. På den måde går fortidens overproduktion ikke til spilde. Vi bruger også tekstiler lavet ved upcycling – f.eks. nylon udvundet fra gamle fiskenet, der smeltes og genspindes. Sådan giver nyt tøj renere verdenshave.

Ved at producere i Danmark undgår vi lange transportveje, og sikrer et minimalt CO 2 -aftryk på planeten. Samtidig sikrer vi også gode, ordnede forhold for de mennesker, der syer vores tøj.

Vores team

Nordenstjerne står for høj etisk standard og et grønt mindset. Vi bekymrer os for miljøet, klimaet, klodens ressourcer og menneskers ve og vel. Vores tøj skal kunne bæres med ren samvittighed.

Vores kunder fortjener det bedste. Men vi vil ikke fortælle dig, hvilket print og snit du skal passe ned i. Vi vil hellere, sammen med dig, skabe et community og en bevidsthed, så vi sammen kan drage ud på fælles rejse, og finde frem til det tøj, der giver en bedre verden. For os alle.

Vores navn

Nordenstjerne er en reference til den ledestjerne, søfarere i århundreder har brugt til at navigere efter. Stjernen, der altid står samme sted på himlen.

Vi vil føre an indenfor bæredygtig mode – og sammen med vores kunder skabe en bedre verden, både for os selv og vores efterkommere.

EMBRACE THE LUXURY