fbpx
✓ Altid bæredygtig
✓ Designet og lavet i Danmark
✓ Levering til alle lande for kun 9 EUR!
✓ 14 dags returret
  • DA
  • EN
OM NORDENSTJERNE

Hos nordenstjerne er vi mere end bare designere – vi er håndværkere

Surf Lessons for All

Hvad er Nordenstjerne

Nordenstjerne er en reference til den stjerne som lyser skarpt op, på nattehimlen. Den stjerne som fiskere i århundreder har brugt når de skulle beslutte hvilken retning der var nord. Man kan nemlig altid regne med at Nordstjernen er mod nord og den viser dig hvad der er op og ned, når du bevæger dig i den retning som du har besluttet, er den helt rigtige for dig. Derfor er Nordenstjerne det perfekte navn til at beskrive den rejse vi netop har begivet os ud på. 

Vores mission er: at revolutionere modebranchen! Vi vil vende den nuværende industripraksis på hovedet og redefinere standarderne. Fast fashion kommer til at gå planken ud, imens vi langsomt men beslutsomt styrer mod en ny begyndelse. 

Vi vil ikke diktere moden, vi vil inddrage dig, så du kan være med til at designe det du drømmer om at have i din garderobe. Samtidig vil vores designer Alissia inspirere dig med feminine og klassiske styles, som kun bliver produceret efter bestilling, på den måde undgår vi overproducering og spild.  

Vi vil etablere et community via vores sociale medier, hvorfra vi vil afholde workshops om tekstiler, miljø og mode industrien. Vi vil lære dig at navigere i forskellige tekstiler og klæde dig på til at træffe et bæredygtigt valg, Vi vil også invitere dig bag kulissen og vise dig hvem der syr dit tøj, hvordan vi arbejder og hvordan hele processen ser ud, når tøjet bliver til.

Vores design

Hos Nordenstjerne er vi ikke bare designere – vi er håndværkere.

Nordenstjerne er grundlagt på en høj etisk standard og et grønt mindset. Vi bekymrer os for miljøet, og derfor kan du bære vores designs med en ren samvittighed. Vi er transparente i vores produktion og vi bruger udelukkende deadstock tekstiler eller Econyl i vores produktion. På den måde kan vi minimere forureningen fra modeindustrien, blot ved at bruge de materialer som allerede eksisterer.

Danmark har en lang og stolt tradition indenfor mode og design, derfor har vi truffet et valg om udelukkende at producere vores tøj i Danmark. De fleste af vores syersker er udfordret i livet, på forskellige måder, som gør at de ikke har mulighed for at arbejde fuld tid. Det er vigtigt for os at bidrage til at give dem et mere indholdsrigt liv og hjælpe dem med at stå stærkt i deres situation på trods af deres udfordringer.

Ved at vælge at holde vores produktion her i Danmark, siger vi samtidig også fra overfor underbetaling af syersker, dårlige arbejdsforhold og miljø, samt børnearbejde. Som en ekstra bonus, behøver vi ikke at flyve, for at besøge systuen, og vi behøver heller ikke at transportere tøjet på tværs af kloden, hvilket sparer miljøet for unødig CO2 udledning.

Vores passion for materialet, hvordan det føles, falder, dufter og ældes, sikrer at vores designs er unikke og af høj kvalitet.

Når du bærer et Nordenstjerne design, vil du ikke blot kunne mærke det lækre materiale, men også den kærlighed, omtanke og følelse vi har lagt i hvert eneste design. Hvert eneste stykke stof, hver en tråd og bånd er nøje udvalgt, at vores talentfuld designer Alissia, som har en forkærlighed for eksklusive og naturlige materialer.

Af og til, finder Alissia et stort parti af eksklusivt deadstock, hvilket giver os mulighed for at lave 100stykker af en specifik style, andre gange er der kun lige nok til en enkelt kjole, derfor er der en god chance for at den style du ser på lige nu, er den eneste, der nogensinde vil blive lavet.

Vores team

Vi er et stærkt team bestående af Alissia som er en yderst erfaren designer. Jacob som er vores en haj til økonomi og administration, og som desuden har en Phd i materialekemi og Belinda, som er den kreative og krøllede marketing hjerne, der ved en ting eller to om at formidle budskaber til det rigtige publikum.

Vi er på alle måder utroligt forskellige, men vi er fælles om de helt grundlæggende værdier, og vi er fælles om vores mission og den retning vi vil i. Vi vil gøre verden til et bedre sted, ved at gøre modebranchen mere gennemsigtig, så du som forbruger kan træffe et velinformeret valg. Vi vil ikke acceptere at mode skal være på bekostning af mennesker og miljø. Vi vil lykkes med vores projekt og vi vil lykkes stort, men igennem hele processen skal vi kunne se os selv i spejlet hver morgen, uden at føle at vi går på kompromis med det vi står for.

EMBRACE THE LUXURY
Vi søger kvinder der står stærkt i sig selv

Vil du være brandambassadør?

Nordenstjernes ambassadørprogram, er til for at støtte kvinder som står stærkt i sig selv og som ikke er bange for at vise det til verden.

Gennem vores ambassadørprogram arbejder vi med nogle stærke personligheder, som på hver deres måde, inspirerer andre kvinder til at leve mere bæredygtigt, bryde tabuer, stå ved hvem de er, og så er det typisk også kvinder som gerne vil inspirere andre med deres sunde livsstil og tilgang til livet, måske endda på trods. 

Hvis du har lyst til at komme i betragtning til at blive Nordenstjerne ambassadør, så er det lige her rejsen starter. Ansøg ved at sende os en mail til ambassador@nordenstjerne.com og fortæl os lidt om dig selv.

EMBRACE THE LUXURY

Kontakt info

Nordenstjerne ApS
Email: info@nordenstjerne.com
Tlf: +45 2728 0222
CVR: 38607030

NORDENSTJERNE APS

℗ © Copyright Nordenstjerne
Marsvej 6 | DK-7430 Ikast

Abonnér på vores nyhedsbrev