Stella Starlight Coral slå-om kjole

DKK3.301

XSXSSSMMLLXLXLXXLXXL
Ryd

Beskrivelse

Denne kjole er designet og produceret i Danmark, den er lavet af deadstock.

Stella Starlight skiller sig ud og den er ikke blot en kjole, den er en samtalestarter.

Denne style er lavet til at holde, forskellige farver giver dig friheden til at kreere det look der matcher din stil, ønsker og behov. Den vil følge din basic garderobe i tykt og tyndt, år efter år.

Vi har lagt en exceptionel indsats i at netop dette design, skulle løftes op til at være noget ekstra. Stella Starlight er et lille stykke kunst, der vil understrege din personlighed, så ingen er i tvivl om, at du hviler i dig selv og står ved dén du er. Det er nemlig vigtigt for dig at din personlighed også afspejles i din personlige stil.

Stella Starlight omfavner din figur, og alligevel føles den let og behagelig at have på. Faktisk er den så blød og komfortabel, at den let bliver dit første valg, til alle anledninger.

Det fløjlsbløde stof, er lavet af Cupro, som minder meget om modal. Bortset fra at det føles mere som sandvasket silke, men det er meget lettere at bevare, fordi det kan maskinvaskes og derfor har det en meget længere holdbarhed. Det er et super solidt tekstil der samtidig lader det huden ånde. Materialet er ikke rynke-frit, men blot varmen fra din krop, er nok til at glatte eventuelle rynker ud, bare ved at tage kjolen på.
Du kan let dresse Stella Starlight up, med smykker og et par høje hæle, men den går lige så godt med klip-klappere eller et par sneakers. Stella Starlight er en stilsikker kjole, som kan bruges til både hverdag og fest. Det er synd at gå og gemme dine smukke kjoler i skabet, brug dem til hverdag og gør din hverdag lidt smukkere.

100% Cupro
Håndvask eller maskinvask i lunkent vand (30°C) på det mest skånsomme program.

Minimer omdrejningerne

Brug ikke blegemidler

Bør ikke tørretumbles

Efter vask rystes kjolen grundigt for at minimere rynker, stræk kjolens sømme, ved at trække i det påsyede bånd, og hæng til tørre på en bøjle.

 

Tip: Hæng kjolen på en bøjle i badeværelset, mens du tager et varmt bad, det vil glatte små rynker ud.

Vi anbefaler at bruge Pure Effects imellem vask, for at forlænge levetiden på din favorit kjole.

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,