Suri Solstråle Silke Kimono – MEGET limited edition

DKK3.607

XSXSSSMMLLXLXLXXLXXL
Ryd

Beskrivelse

Denne kimono er designet og produceret i Danmark, og er udelukkende lavet af deadstock.

Den er helt særlig, og ikke bare en kimono, men en samtale starter.
 
Suri Solstråle silke kimono, er super let og luftig og smyger sig omkring din krop når du står, mens den svæver let efter dig når du går.Denne silke chiffon er transparent og fin, og alligevel beskytter den din hud mod solens stråler og let vind. 
 
Silke er et materiale som er en dronning værdig, det er spundet af silke sommerfuglen. Det er ganske vist, at det engang var forbeholdt de kongelige at bære dette stof. Det var faktisk vedtaget ved lov. Men i disse moderne tider, er det heldigvis en luksus som de fleste kan smykke sig med, uanset titel. Hvis du endnu ikke har forkælet dig selv og lukket det silkebløde stof ind i din garderobe, så får du her muligheden for at gøre noget ekstra for dig selv. Men pas på, silke har det med at skabe afhængighed.
 
Vi fandt denne silke på et lille deadstock lager, hvor det har været gemt væk i årevis. Det er en rest fra andres produktion, for mange, mange år siden. Det smukke mønster og farverne mindede os om de smukke solnedgange ved vestkysten, men som en solopgang har vi nu igen vækket det til live i et splinter nyt design, hvor det virkelig kommer til sin ret. Vi er sikre på at Suri vil sprede varme og smil hvor end hun kommer.
 
Suri Solstråle silke kimono løfter ethvert outfit, brug den om morgenen, om aftenen, på stranden, over din kjole eller set lidt ekstra farve på et anonymt outfit.
 
Kimonoen kommer kun i en meget begrænset mængde, på 10stk. 
Når de er solgt har vi ikke mere af denne smukke silke, og der vil derfor ikke blive lavet flere end de 10.

Så skynd dig, hvis Suri skal være en del af din garderobe. 

 

100% Silke chiffon – Kun professionel rens

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,